työharjoittelut,työpaikat, yhteistyötahot

TYÖHARJOITTELUPAIKAT

Työharjoittelijat ovat tervetulleita, niin alan oppilaitosten työharjoittelut että työkokeilut ja TET-päiväläiset. Meillä pääset monipuolisesti tutustumaan alaan, löytyy ratsastustunteja ja leirejä ym toimintaa, varsoja ja kantavia, nuoria opetettavia. Painotetan hommia siihen suuntaan mitä olet opiskelemassa/mikä kiinnostaa eniten. Ota rohkeasti yhteyttä.

 

ETSINNÄSSÄ HARRASTEOHJAAJA/RATSASTUKSENOHJAAJA/-OPETTAJA pitämään tunteja silloin tällöin, mieluiten yrittäjäpohjalta (toiminimi, eezy osuuskunta/ukko.fi tms kautta). Voidaan sopia vakipäivää tai silloin tällöin päiviä. Olemme avoimia myös omille ideoillesi. Kivoja ratsuja tarjolla vaikkapa sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan ynnä muuhun jos sinulla on ammattitaitoa siihen ja puitteet/ratsut puuttuvat.

 

YHTEISTYÖ YRITTÄJIEN KANSSA

Yritysten tyky-päivät onnistuvat; hevostelua työporukalle vaikkapa ratsastustunnin/-kokeilun merkeissä.

Jos tarjoat hevosalan koulutuspäiviä, -kursseja, valmennuksia ratsain/ajokeille/maastakäsin tms ja kaipaat yhteistyötallia/asiakkaita,  niin ota yhteyttä vaikkapa sähköpostitse niin voidaan katsoa josko saisimme tallilla järjestettyä.

Muutenkin jos olet vailla yhteistyökumppania vaikkapa ihan hyvinvointi-/elämys-/matkailu- tai muiden asioiden tiimoilta niin meillä järjestyvät hevostelut tallilla ja muuallekin tarvittaessa.