RATSASTUSLEIRIT/LEIRIT

SYYSLOMALEIRI 2021

18.-20.10. Ma-Ke 180e/200e täynnä, varasijalle voi ilmoittautua.

 

SYYSLOMALLA TULOSSA myös PONIPÄIVÄ 22.10. pe klo 11-14:00

katso lisää tallin facebook -sivuilta tai tallilla käydessä ilmoitustaululta! Vielä sopii mukaan!

 

TALVILOMA 2022

Tulossa alustavasti ponipäivää ja leiripäivää!

 

KESÄLEIRIT 2022

julkaistaan loppuvuodesta 2021/alkuvuodesta 2022

 

LEIRIT TOIVEIDEN MUKAAN

  • Perinteinen ratsastusleiri
  • Hoitoleiri
  • Ajoleiri
  • Ratsastus-ajo -leiri
  • Vuokrausleiri

Leirit toteutetaan ns. toiveleireinä, eli leiriläisillä on mahdollisuus vaikuttaa ratsastustuntien ohjelmaan; esteitä, koulua, maasto, ilman satulaa, leikkitunnit, vapaat tunnit, kisailut, ajoa.. monipuolisesti mutta toiveita kuunnellen ja ratsastajien taso huomioiden. Ratsastajat jaetaan kahteen ryhmään tason/toiveiden mukaan ja ratsastus tapahtuu noin viiden hengen ryhmissä. Isoin osa leiriläisistä on tullut ihan ratsastusleirille. Ratsastusleirin sijaan voit tietenkin tulla myös hoito- tai ajoleirille tai niin että toinen päivän tunneista ajoa ja toinen ratsastusta. Ajoleirillä ehkä mahdollista myös että käydään ponien kanssa reissu raviradalla. Voit tulla leirin myös vuokrausleirinä jossa päivän toinen tai molemmat ratsastukset itsenäisesti ja voit valita itsenäisiin tunteihin vakihepan millä menet tai vaihdella. 

Kaikille leireille voit tulla myös päiväleiriläisenä (-10e leirin hinnasta 3pv:n leiri ja -15e 4-5pv:n leirit).

Olemme SRL:n hyväksymä harrastetalli ja sitä kautta leiriläiset ovat vakuutettuja. Oma vakuutus esim ratsastusseuraan kuulumalla tai green card on silti erityisen suositeltava.

Varausmaksuna leirimaksusta maksetaan 60e ilmoittautuessa. Varausmaksua ei palauteta jos perutkin leirisi, sairastapauksessa saat lääkärintodistuksella 50e lahjakortin takaisin. Saat tilinumeron varausmaksun maksua varten leirille ilmoittautuessasi ja loppusummasta tulee (jos mahdollista niin sähköpostitse) laskua ennen leiriä.

Jokaiselle leirille otetaan maks. 10 leiriläistä, leiri järjestetään jos vähintään 5 tulijaa. 

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

VIIKONLOPPULEIRIT

Kerää porukka kasaan ja varaile ajoissa! Noin 8 leiriläistä/leiri, hieman pienemmälläkin porukalla järjestetään tarvittaessa, jos saat osan kasaan niin ilmoittele ja katsotaan olisiko muitakin tulijoita:)

Leirejä voidaan pitää eri teemoilla, toiveiden mukaan. Myös ajoleiriläisiä voidaan ottaa. Ja eritasoisiakin ratsastajia pystymme ottamaan samalle leirille, ratsastamme pienryhmissä. Noin 4h ratsastusta (tai ajoa halukkaille), hevosten hoitoa ja hevosoppeja, hoitohepo ym.

Leirit alkavat lauantaiaamuna klo 10.00, ja päättyvät sunnuntaina klo 17.00. Leirin hinta 180e/hlö, josta varausmaksuna 60e.
Olemme SRL:n hyväksymä harrastetalli ja sitä kautta kaikki leiriläiset ovat vakuutettuja. Erikoisruokavaliot ym onnistuvat kun niistä sovitaan etukäteen.
Tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

Kiitos kaikille ihanille leiriläisille menneistä leireistä 🙂

 

Kysy lisätietoja ja varaa leiri Riinalta sähköpostilla (starrtalli@hotmail.fi), puhelimitse (045-8849488) tai henk.koht. tallilla käydessäsi. Tervetuloa leirille!