RATSASTUSLEIRIT/LEIRIT

TALVILOMAN LEIRIPÄIVÄT 2024

26.2 ma

Kaksi ratsastustuntia, heppojen hoitoa ja vähän teoriaa, lämmin ruoka ja välipala. Päiväleirinä klo 10-17:00. h.65e/hlö.

27.2. ti

Ratsastusta ja kärryajelua, lumitilanteen salliessa ponipulkkailun ja/tai hiihtoratsastuksen kera. Lisäksi lounas ja ponien hoitoa. Päiväleirinä klo 9:30-15:30. h.50e/hlö.

Voit myös yhdistää molemmat leiripäivät, päiväleiriläisenä yht.110e ja yöpyen 150e, sisaralennus -5e. Varausmaksu 30e maksetaan leiriä varatessa. Yöpyjien saapuminen maanantaina klo 9:30 maissa ja leiri päättyy tiistaina 15:30. Yöpyjille lisänä päiväleirien ohjelmaan hieman iltaohjelmaa maanantaina ja iltapala maanantaina ja aamupala tiistaina. Yöpyville paikkoja 5kpl. Koko leirille maks.12 osallistujaa.

 

 

KESÄLEIRIT 2024

  1. 3.-5.6 3pv 225e
  2. 10.-14.6. 5pv 385e
  3. 17.-20.6. 4pv 315e

Leirit järjestetään yleis/toiveleireinä. Kaksi ratsastusta/päivä, paitsi viimeisenä päivänä 1ratsastus loppukisojen merkeissä. Ratsastusten ohjelmassa vähän toiveiden mukaan esteitä/puomeja, koulua, maastoilua, leikkituntia ilman satulaa.. Ratsastusten lisäksi heppojen hoitoa (hoitoheppa leirin ajaksi) sekä toiveiden mukaan kärryajelua/maastakäsittelyä/poniagilitya tms. 4-5pvän leireille mahdollisuus myös suorittaa hoitomerkkiä/osasuoritusta tason mukaan.

Leiripäiviin sisältyvät ruokailut (2x lämmin ruoka/pvä, paitsi viimeisenä päivänä 1xlämmin ruoka ja loppuherkuttelut, sekä aamupalat ja iltapalat) ja majoitus. Voit ilmoittautuessa kertoa lempiruokiasi niin yritämme huomioida ruokalistaa suunnitellessa. Voit osallistua halutessasi myös päiväleiriläisenä (tällöin hinnasta -10e 3pv leiristä ja -15e 4-5pv leireistä).

Mukaan sopivat sekä aloittelevat että osaavammat, ratsastajat jaetaan ryhmiin tason mukaan. Voit halutessasi toki tulla myös ajoleirille tai ratsastus/ajo, tai valita enemmän hevosenhoitoa.

 

Olemme SRL:n hyväksymä harrastetalli ja sitä kautta leiriläiset ovat vakuutettuja. Oma vakuutus esim ratsastusseuraan kuulumalla tai green card on silti erityisen suositeltava.

Ilmoittautua voit sähköpostitse tai puhelimitse. Varausmaksuna leirimaksusta maksetaan 60e ilmoittautuessa. Varausmaksua ei palauteta jos perutkin leirisi, sairastapauksessa saat lääkärintodistuksella 50e lahjakortin takaisin. Saat tilinumeron varausmaksun maksua varten leirille ilmoittautuessasi ja loppusummasta tulee (jos mahdollista niin sähköpostitse) laskua ennen leiriä.

Jokaiselle leirille otetaan maks. 12 leiriläistä, ja leiri järjestetään jos vähintään 5 tulijaa. 

Tervetuloa mukaan!

 

PÄIVÄLEIRIT JA VIIKONLOPPULEIRIT

Leirejä myös räätälöidysti omille porukoille. Esim. päiväleirit ryhmille alk.70e/hlö. Kysy lisää ja räätälöidään teille sopiva paketti!

 

 

Kiitos kaikille ihanille leiriläisille menneistä leireistä 🙂 Tervetuloa uudelleen!

 

Kysy lisätietoja ja varaa leiri Riinalta sähköpostilla (starrtalli@hotmail.fi), puhelimitse (045-8849488) tai henk.koht. tallilla käydessäsi. Tervetuloa leirille!