RATSASTUSLEIRIT/LEIRIT

TALVILOMA 2022

28.2-1.3. ma-ti talvilomaleiri

Tule toiseen tai molempiin päiviin!

Molempiin päiviin osallistuville myös yöpymisleirivaihtoehto. Yöpyen molempiin päiviin osallistuville maanantai-iltaan välipala, lisää heppojen hoitoa sekä iltapala ja tiistaina aamupala sekä ponipäivän eväät. Leiri alkaa yöpyen tuleville maanantaina klo 10:30 ja päättyy tiistaina klo 15:00. Hinta leirille näin yhteensä 125e (sisaralennus saman perheen toiselle -5e). Tästä varausmaksuna 40e leiriä varatessa (varausmaksua ei palauteta jos perutkin leirin, sairastapauksissa saat lääkärintodistuksella 35e lahjakortin)

28.2. Ma päiväleiri klo 10-16:00

Kaksi ratsastustuntia (toinen perusratsastustunti ja toinen rento leikkitunti), puuhailua hevosten ja ponien parissa sekä lounas. 60e/henkilö.

1.3. Ti  laskiaistiistaina ponipäivä klo 11-15:00

Päivän aikana pääset hoitamaan poneja sekä ratsastamaan ja ajamaan, sään ja lumitilanteen salliessa ohjelmassa hiihtoratsastusta/ponipulkkailua. alaikäraja 7v. Varaa mukaan omat eväät, keliin sopivat lämpimät vaatteet ja iloista mieltä:) Päivän hinta 30e/henkilö, sisaralennus saman perheen toiselle -5e

 

KESÄLEIRIT 2022

1.leiri 6.-8.6 3pv 210e

2.leiri 13.-17.6. 5pv 370e

Kaikille leireille voit tulla myös päiväleiriläisenä (-10e leirin hinnasta 3pv:n leiri ja -15e 5pv:n leirit).

1.leirillä ratsastusta n. 5h ja 2.leirillä n. 9h. Ratsastustuntien ohjelma vaihtelevasti koulua, puomeja/esteitä, maasto, leikkitunti – toiveita kuunnellen ja ratsastajien taso huomioiden. Viimeisenä päivänä pienet leikkimieliset loppukisat. Lisäksi hoitoheppa, vähän teoriaa, kärryajelua tai ohjasajoa, poniagilitya/maastakäsittelyä yms toiveiden mukaan. Mukaan sopivat sekä osaavammat että aloittelevammat, voimme jakaa ratsastajia ryhmiin tason mukaan ja avustajaakin löytyy auttelemaan aloittelevampia.

Halutessasi voit tulla mukaan myös ajoleiriläisenä (jolloin ratsastustuntien sijaan jokaiseen päivään ajoa) tai hoitoleiriläisenä.

Päivän aikana kaksi lämmintä ateriaa ja yöpyen leireileville aamu- ja iltapalat sekä majoitus.

Olemme SRL:n hyväksymä harrastetalli ja sitä kautta leiriläiset ovat vakuutettuja. Oma vakuutus esim ratsastusseuraan kuulumalla tai green card on silti erityisen suositeltava.

Ilmoittautua voit sähköpostitse tai puhelimitse. Varausmaksuna leirimaksusta maksetaan 60e ilmoittautuessa. Varausmaksua ei palauteta jos perutkin leirisi, sairastapauksessa saat lääkärintodistuksella 50e lahjakortin takaisin. Saat tilinumeron varausmaksun maksua varten leirille ilmoittautuessasi ja loppusummasta tulee (jos mahdollista niin sähköpostitse) laskua ennen leiriä.

Jokaiselle leirille otetaan maks. 12 leiriläistä, ja leiri järjestetään jos vähintään 5 tulijaa. 

Tervetuloa mukaan!

 

 

PÄIVÄLEIRIT JA VIIKONLOPPULEIRIT

Leirejä myös räätälöidysti omille porukoille. Esim. päiväleirit alk.60e/hlö. Kysy lisää ja räätälöidään teille sopiva paketti!

 

 

Kiitos kaikille ihanille leiriläisille menneistä leireistä 🙂 Tervetuloa uudelleen!

 

Kysy lisätietoja ja varaa leiri Riinalta sähköpostilla (starrtalli@hotmail.fi), puhelimitse (045-8849488) tai henk.koht. tallilla käydessäsi. Tervetuloa leirille!