RATSASTUSLEIRIT/LEIRIT

 

KESÄLEIRIT 2023

1.leiri 5-7.6. 3pv 220e

2.leiri 12.-16.6. 5pv 380e

3.leiri 19.-22.6. 4pv 310e

Leirit järjestetään yleis/toiveleireinä. Kaksi ratsastusta/päivä, paitsi viimeisenä päivänä ratsastus loppukisojen merkeissä. Ratsastusten ohjelmassa vähän toiveiden mukaan esteitä/puomeja, koulua, maastoilua, leikkituntia ilman satulaa.. Ratsastusten lisäksi heppojen hoitoa (hoitoheppa leirin ajaksi) sekä toiveiden mukaan kärryajelua/maastakäsittelyä/poniagilitya tms. 4-5pvän leireille mahdollisuus myös suorittaa hoitomerkkiä/osasuoritusta tason mukaan.

Leiripäiviin sisältyvät ruokailut (2x lämmin ruoka/pvä, paitsi viimeisenä päivänä 1xlämmin ruoka ja loppuherkuttelut, sekä aamupalat ja iltapalat) ja majoitus. Voit ilmoittautuessa kertoa lempiruokiasi niin yritämme huomioida ruokalistaa suunnitellessa. Voit osallistua halutessasi myös päiväleiriläisenä (tällöin hinnasta -10e 3pv leiristä ja -15e 4-5pv leireistä).

Mukaan sopivat sekä aloittelevat että osaavammat, ratsastajat jaetaan ryhmiin tason mukaan. Voit halutessasi toki tulla myös ajoleirille tai ratsastus/ajo, tai valita enemmän hevosenhoitoa.

Olemme SRL:n hyväksymä harrastetalli ja sitä kautta leiriläiset ovat vakuutettuja. Oma vakuutus esim ratsastusseuraan kuulumalla tai green card on silti erityisen suositeltava.

Ilmoittautua voit sähköpostitse tai puhelimitse. Varausmaksuna leirimaksusta maksetaan 60e ilmoittautuessa. Varausmaksua ei palauteta jos perutkin leirisi, sairastapauksessa saat lääkärintodistuksella 50e lahjakortin takaisin. Saat tilinumeron varausmaksun maksua varten leirille ilmoittautuessasi ja loppusummasta tulee (jos mahdollista niin sähköpostitse) laskua ennen leiriä.

Jokaiselle leirille otetaan maks. 12 leiriläistä, ja leiri järjestetään jos vähintään 5 tulijaa. 

Tervetuloa mukaan!

 

SYYSLOMALEIRI 2023

Lisätietoja lähempänä.

 

PÄIVÄLEIRIT JA VIIKONLOPPULEIRIT

Leirejä myös räätälöidysti omille porukoille. Esim. päiväleirit ryhmille alk.60e/hlö. Kysy lisää ja räätälöidään teille sopiva paketti!

 

 

Kiitos kaikille ihanille leiriläisille menneistä leireistä 🙂 Tervetuloa uudelleen!

 

Kysy lisätietoja ja varaa leiri Riinalta sähköpostilla (starrtalli@hotmail.fi), puhelimitse (045-8849488) tai henk.koht. tallilla käydessäsi. Tervetuloa leirille!