RATSASTUSLEIRIT/LEIRIT

SYYSLOMALEIRI 2023

SYYSLOMALEIRI 16.-18.10.2023

Ensimmäisen päivän ohjelmassa hoitoheppojen jako ja hoitamista, kaksi ratsastusta sekä toiveiden mukaan vähän esim. maastakäsittelyä/poniagilitya tai ohjasajoa, sekä 2xruokailu ja yöpyville iltapala.

Toisena päivänä ohjelmassa vähän pidempi ratsastustunti, ruokailutx2, ajolenkki ponien kanssa, heppojen hoitoa ja toiveiden mukaan taas muuta ohjelmaa. Ja yöpyville aamu- ja iltapala.

Keskiviikkona leiriläisten kanssa suunnitellut loppukisat, ruokailu (yöpyville aamulla lisäksi aamupala), ja vielä toiveiden mukaan pientä ohjelmaa iltapäivällä. Leiri päättyy klo 15:30.

Ratsastuksissa monipuolista ohjelmaa; koulua, esteitä/puomeja ja leikkitunti.

Yöpyvien toivotaan saapuvan maanantaina noin klo 9-9:15 maissa. Päiväleiriläisten saapuminen aamuisin n.klo 9:30 ja päivä päättyy ma ja ti noin klo 19-19:30. Keskiviikkona leiri päättyy klo 15:30 (ja näitä aikoja voidaan toki sopia jos haasteita että kuljetusaikataulut onnistuvat).

Mukaan sopivat sekä aloittelevat että osaavammat, ratsastajat jaetaan ryhmiin tason mukaan.

Olemme SRL:n hyväksymä harrastetalli ja sitä kautta leiriläiset ovat vakuutettuja. Oma vakuutus esim ratsastusseuraan kuulumalla tai green card on silti erityisen suositeltava.

Ilmoittautua voit sähköpostitse tai puhelimitse.

Leirin hinta päiväleiriläisenä 205e/ yöpyen 225e. Varausmaksuna leirimaksusta maksetaan 60e ilmoittautuessa. Varausmaksua ei palauteta jos perutkin leirisi, sairastapauksessa saat lääkärintodistuksella 50e lahjakortin takaisin. Saat tilinumeron varausmaksun maksua varten leirille ilmoittautuessasi ja loppusummasta tulee (jos mahdollista niin sähköpostitse) laskua ennen leiriä.

Jokaiselle leirille otetaan maks. 12 leiriläistä, ja leiri järjestetään jos vähintään 5 tulijaa. 

Tervetuloa mukaan!

 

TALVILOMAN LEIRIPÄIVÄT 2024

Lisätietoa tulossa myöhemmin.

 

KESÄLEIRIT 2024

lisätietoa tulossa loppuvuodesta 2023.

Kiitos kesän 2023 leiriläisille ja avustajille :)!

Leirit järjestetään yleis/toiveleireinä. Kaksi ratsastusta/päivä, paitsi viimeisenä päivänä ratsastus loppukisojen merkeissä. Ratsastusten ohjelmassa vähän toiveiden mukaan esteitä/puomeja, koulua, maastoilua, leikkituntia ilman satulaa.. Ratsastusten lisäksi heppojen hoitoa (hoitoheppa leirin ajaksi) sekä toiveiden mukaan kärryajelua/maastakäsittelyä/poniagilitya tms. 4-5pvän leireille mahdollisuus myös suorittaa hoitomerkkiä/osasuoritusta tason mukaan.

Leiripäiviin sisältyvät ruokailut (2x lämmin ruoka/pvä, paitsi viimeisenä päivänä 1xlämmin ruoka ja loppuherkuttelut, sekä aamupalat ja iltapalat) ja majoitus. Voit ilmoittautuessa kertoa lempiruokiasi niin yritämme huomioida ruokalistaa suunnitellessa. Voit osallistua halutessasi myös päiväleiriläisenä (tällöin hinnasta -10e 3pv leiristä ja -15e 4-5pv leireistä).

Mukaan sopivat sekä aloittelevat että osaavammat, ratsastajat jaetaan ryhmiin tason mukaan. Voit halutessasi toki tulla myös ajoleirille tai ratsastus/ajo, tai valita enemmän hevosenhoitoa.

Olemme SRL:n hyväksymä harrastetalli ja sitä kautta leiriläiset ovat vakuutettuja. Oma vakuutus esim ratsastusseuraan kuulumalla tai green card on silti erityisen suositeltava.

Ilmoittautua voit sähköpostitse tai puhelimitse. Varausmaksuna leirimaksusta maksetaan 60e ilmoittautuessa. Varausmaksua ei palauteta jos perutkin leirisi, sairastapauksessa saat lääkärintodistuksella 50e lahjakortin takaisin. Saat tilinumeron varausmaksun maksua varten leirille ilmoittautuessasi ja loppusummasta tulee (jos mahdollista niin sähköpostitse) laskua ennen leiriä.

Jokaiselle leirille otetaan maks. 12 leiriläistä, ja leiri järjestetään jos vähintään 5 tulijaa. 

Tervetuloa mukaan!

PÄIVÄLEIRIT JA VIIKONLOPPULEIRIT

Leirejä myös räätälöidysti omille porukoille. Esim. päiväleirit ryhmille alk.60e/hlö. Kysy lisää ja räätälöidään teille sopiva pa

ketti!

 

 

Kiitos kaikille ihanille leiriläisille menneistä leireistä 🙂 Tervetuloa uudelleen!

 

Kysy lisätietoja ja varaa leiri Riinalta sähköpostilla (starrtalli@hotmail.fi), puhelimitse (045-8849488) tai henk.koht. tallilla käydessäsi. Tervetuloa leirille!