Päiväleirit

PÄIVÄLEIREJÄ VARATTAVISSA YMPÄRI VUODEN.

Päiväleirit alkavat 10.00 ja loppuvat 16.00. Tarkoitettu lapsille ja nuorille 6-vuotiaasta ylöspäin. Päiväleirejä voidaan järjestää sovitusti vähän milloin vain. Kerää 5-10 henkeä kasaan ja ilmoittaudu niin sovitaan päivä. Voit tietenkin myös kysellä päiväleiriä yksittäiselle lapselle, niin sovitaan yksittäiset samaan päivään.

Päiväleirejä koulujen lomilla, viikonloppuisin, miten vain sovitaan. Varaile päivä ajoissa, avoimia päivämääriä joihin voit ilmoittautua ilmoitellaan etusivulla ja tallin ilmoitustaululla ja facebookissa)

Leiripäivä 60e/henkilö, sis. alv.

Päivä sisältää:

– 2 x ½h talutusratsastus tai 2x 45min ohjattu ratsastustunti. Päiväleiriläisten halutessa toinen tai molemmatkin ratsastukset voidaan vaihtaa ajoon.

– Lämmin ateria.

– Hieman teoriaa ratsastuksesta/hevosista, leiriläisten iän ja taitojen mukaan, n.1h/pvä. (osa käytännön teoriana)

– Ponien/hevosten kanssa puuhailua. Leiriläisten tason mukaan.

Leiriläisille voidaan toiveiden mukaan pitää ravi-/ajoleiripäivää, estepainotteista päivää tms. Toiveita otetaan vastaan. Myös leiripäivän alkamis- ja loppumisajankohdasta voidaan neuvotella tarpeen tullen, kunhan sovitaan ennen leiripäivää. Samalle leirille voidaan ottaa myös eritasoisia ratsastajia tai ratsastajia ja ajajia samalle leirille, ratsastamme pienryhmissä niin opetus onnistuu eritasoisillekin.

 

MUUT LEIRIT

Tulevan kesän leirit julkaistaan joulukuun lopulla.

Syyslomalla, hiihtolomalla ja pääsiäisen tienoilla myös leirimahdollisuutta, kysele.

Puh.045-8849488/Riina Vormisto

starrtalli@hotmail.fi