Tallin asukit

Hevoset ja ponit asustelevat vuonna 2011 rakennetussa valoisassa tallissa ja pihatoissa. Hevosten hoidosta vastaavat Riina (mm.hevosenhoitaja-tutkinto) ja Marko. Harjoittelijat ovat myös tervetulleita tallille, tarvitessasi paikkaa esim työharjoittelujaksolle kysy rohkeasti.

a

PONIT JA HEVOSET

Brandy III

Shetlanninponitamma, syntynyt -04, säkäkorkeus 102cm

suku; i:Haodo e:Sippran ei:Erik v.d. Achterdijkbrandynpää

ennätys: 2.58,1 m3.06,3brandy1-150x150

Ensimmäinen shettiksemme. Kiltti ja reipas monitoimiponi. Pienilläkin toimiva reipas työmyyrä tunneilla ja Roosan ratsuna, raviponi myös. Tällä on menty raveissa kärryillä ja montea, ratsastaen startattu koulukisoissa vaikeimmillaan hec ja estekisoissa 50cm asti, sekä myös yhdet matkaratsastuskisat ja parit käyttöluokat takana. Ajopuolella tykkää myös valjakon tarkkuus-tehtävistä ja poniagility sujuu. Myös mätsäreitä ja näyttelyitä käyty, rotunäyttelyistä 1. ja 2.palkinnot.

.

Lindåsens Indraindra

Shetlanninponitamma, syntynyt -02, säkäkorkeus 101cm

Suku; i:Ytterhalls Inferno e:Denise ei:Fredrik

Oikein kiltti hoidettava, ratsastaessa kiltti, joskus reipaskin ja joskus vähemmän reipas:) Ajettukin on. Kantakirjattu Ipalkinnolla ja ABpalkittu jälkeläisistään. Luottohoidettava esim pienten ponikerholaisten kanssa, kultainen luonne!

Varsat; 2006 Kaunisrannan Invincible, 2007 Kaunisrannan Iines, 2009 Kaunisrannan Igor, 2010 Kaunisrannan Irwyn, 2011 Kaunisrannan Izmo,  2014 Iidu Starr

roosajaindra2014ikaalinen

Iidu Starr

Shetlanninponitamma, syntynyt 2014

Suku; i: Kanteborgs Winston  E:Lindåsens Indra

Rohkea ja supersuloinen pikkuvesseli. Iidu on hauska ja oikein nätti poninalku jonka olisi tarkoitus jäädä meille tulevaksi siitostammaksi ja käyttöponiksi.iiduikaalinen2014

.iidu_pusu

Prinz Starr  – myytävänä

Shetlanninponiori, syntynyt 2013

Suku; i:Oskar e:Gläntans Vitesse ei:Gläntans Fodge

’Prinssi’ on oikea söpöliini, tummanrautias varsa. Palkittiin näyttelyissä -13 Ipalkinnolla ja oli luokkavoittaja sekä championvarsa. Hieno ja reipas poitsu jolta löytyy luonnetta tuplasti kokoa enemmän:). Myytävänä jos sopiva koti löytyy.

prinz_starr1

 

 

 

 

 

 

Gläntans Vitesse

c

Shetlanninponitamma, syntynyt -05, säkäkorkeus 105,5cm.

suku; i:Gläntans Fodge e: Gläntans Dilba (Ipalk., diplom) ei: Gläntans Babar

‘Viki’ on tullut tallille 2012 keväällä. Hyvä hyppääjä ja kouluakin menee oikein kiitettävästi, mutta syrjässä vaativammista hommista laitumella muinoin loukatun jalan vuoksi, tekee kuitenkin pienten talutuksia ja vastaavaa kevyttä hommaa siitostamman uransa ohessa. Kiltti ja mahtavalla tukalla varustettu tamma.

Varsat; 2011 Ajoksen Ronja, 2013 Prinz Starr

 

 

d166PIENI.

Tiffany II

irlannincob-tamma, syntynyt -04, säkäkorkeus reilut 155cm

suku: tuntematon

‘Tupsu’ on ystävällinen, hienoliikkeinen, ja vaikkakin iso niin herkkä, kaunotar. Tupsun kanssa on käyty parit koulukisat, hypätäkin osaisi muttei ole paljoa menty vielä. Myös mätsäreissä ja näyttelyissä on tullut käytyä, 2.pr ja mätsäreistä mm.Bis-titteliä. herkkänä luonteena vaatii tutustumisen uuden ratsastajan kanssa, perustunneilla mukana muutamilla. Kaksi varsaa meille tehnyt, ja erittäin äidillinen tamma, huolehtii myös tovereiden varsoista mielellään.

Varsat; 2010 Riona Starr, 2014 Cinderella Starr

 

Cinderella Starr

irlannincob-tamma, s.-14

suku; e:Tiffany II  i:Mavourneen Aindreas

Tuhkimo on herkkä kaunis ja ryhdikäs tammavartuhkimosa.cinderella_right

 

 

 

 

.

Riona Starr

Irlannincob-tamma, syntynyt -10

suku; i:The Green Hills Samuel (1pr) e:Tiffany IIRIMPPA

Suloinen ja seurallinen, rauhallinen tytteli. Ensimmäinen oma kasvattini, Tupsun ensimmäinen varsa. Mätsäreissä ja näyttelyissä on vähän kuljettu, 2.pr ja mätsäreistä mm.Bis-titteliä. Ajo-opinnot meneillään, ja ratsuoppeja aloiteltu pikkuhiljaa, välissä mammalomailua ja jatketaan taas.

Varsat; 2014 Wilda Starr

 

.

 

Dream’s Tara

Irlannincob-tamma, syntynyt -06, säkäkorkeus reilut 150cm.

suku; i:The Green Hill’s Samuel (1pr.) e:Molly

Tara on hieno tamma, kiltti hoitaa. ktk 2.pr. Ei perustunneilla mukana pahemmin. Tykkää maastoilla.

e P4200780

 

 

 

Tiana Starr  -Myytävänätiana_saanankuvia

irlannincob-tamma, s.-14

Suku; i:Mavourneen Aindreas e: Dream’s Tara

Taran varsa. Reipas ja luonteikas pitkillä ja vankoilla koivilla ja mahtavilla jalkakarvoilla varustettu suloistakin suloisempi hevosenalku:)

 

tiana1-saanankuvialogolla

 

Mavourneen Aindreas

Irlannincob-ruuna, syntynyt -10,elmo

Suku; i:Tom  e:Fantacy Olivia

Touhukas ja kiltti kaveri. Hyväksytty nuorena orina jalostukseen pariksi vuotta (-12-13). Nyt ruunattu alkukesästä 2014, ja tulee mahdollisesti ajan myötä tunneille käyttöön. Ajolenkeillä on välillä käyty ja ratsastuksen perusasiat hallussa, maastossakin toimiva. Touhukas ja reipas kaveri jolla tukkaa ja karvoja piisaa:).

 

 

 

 

Rubyruby

Irlannicob tamma s.-06, säkäkorkeus noin 143cm

Suku; i:Son of Dick Smith Horse e:Lenny Daughter

Englantilaista alkuperää oleva pieni kaunis ja kiltti rautias tamma. Opettelee lisää ratsuna kulkemista, ristikkoluokassa jo startattu ja koulukisat tavoitteena,  ja tulevaisuuden suunnitelmissa toki myös pieniä tupsujalkoja. Ktk 1 pr.
ruby2

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rintsP8241269

Rints

Eestinhevosruuna, s.-08, säkäkorkeus vajaa 150cm

Suku; i:Rosso e:Elfi

Hauskan värinen hopeanmusta (hieman pullea? onkohan meillä joku muukin?..) ruuna. Noin heB-tasoinen ja hypätäkin osaa. Kisoissakin mukava kaveri, menty esteitä, koulua ja matkaratsastustakin. Herkkä, kiltti ja ihana ratsastaa.

 

 

 

 

Vipsi

Eestinhevosruuna, s.-04, säkäkorkeus reilut 145cm

Suku; i:Vihur e:Ella

Valkoinen sinisilmäinen komistus ’Vikke’, ’Herra Hakkaraisena’kin tunnettu, on kiltti hoitaa ja ratsastaa. Ratsastaessa voi olla joskus verkkaisempi astelija, joskus innostuukin, toimii pienillä avuilla ja kulkee kauniisti, esteetkin sujuvat jo komeasti. Kiva maastossakin.

VIKKE

 

 

 

 

 

rok

 

Rok

Eestinhevosruuna, s.-08, säkäkorkeus jotain 150cm

Suku; i: Rosso e:Raju

Keväällä 2014 tallille tullut aikalailla Viken värinen mutta hevosmaisempi ruuna, Rintsin velipuoli. Edellä lueteltuja kahta isompiliikkeisempi ja sutjakamman mallinen kaveri.

 

P4200769

Jennyn Kevät

Suomenhevostamma, s.-11, säkäkorkeus nyt n.155cm

Suku; i:Jennyn Mörkö e:Sonja Keväton

Nuori suomenhevostamma. Perusratsastettu ja ajettu järkevä hevosenalku, kasvamassa tunneille ratsuksi ja ajelussa.


Gumtitypyhyppy

Russ-ponitamma, s.-04, säkäkorkeus 124cm

Suku; i: Juping e:Gumantika

Typy on kiltti ja reipas ponikaunotar. Osaa perusjutut ja hyppääkin hyvin. Kisattu hec ja esteissä re60cm. Esteillä aika tykki sille päälle sattuessaan:) Poniagilitykin sujuu. Myös ajettu, reipas ja mukava ajettavakin. Maastossakin reipas ja kiva. Joskin joskus poninkujeita.. Kantakirjattu IIpalk.

 

 

.

YKSITYISET HEVOSET

Tallilla lisäksi muutamia yksityisiä hevosia. Alla pari jotka joskus/mahdollisesti lainassa tunneilla.

280

 

Kihi’

Suomenhevosruuna, kiltti ja rauhallinen iso kaveri, joskus lainassa tunneilla.

 

 

 

P3020158-–-Kopio-–-Kopio

Katarina

Shetlanninponitamma

syntynyt -07, säkäkorkeus 99cm.

suku; i:Olympus e:Andorra ei:Dalton v.d. Voorstraat

 

 

 

.

.

.

MUUT ELÄIMET

 

JasmiinaP2130190-–-Kopio

eli ‘Jasu’, Pörröinen tallikissamme, rodultaan persialaista/maatiaiskissaa/norjalaista metsäkissaa ja mahdollisesti muutakin. Kesäisin loistava hiirikissa, talvisin viihtyy tallin lämpimässä usein päivisinkin (eipä tule varustehuoneelle hiiriä:). Tykkää silityksistä, ei suositella syliin ottamista etenkään pienille (voi raapaista jos ei pääse pois sylistä sillä sekunnilla kun haluaa tai purra jos yrität laittaa pois sylistä jos haluaisi vielä olla.. kiltti silitellä kuitenkin).

syntynyt -00.

 

Taavi Tiikeri

Pikkukakkosen Taavi Tiikerin mukaan nimetty vahvistus hiirentorjuntajoukkoihin. Mustavalkoinen pieni kissa. Leikkisä, saa leikittää ja nauttii sylissä köllimisestä.

 

 

Mikälie Voikukka

eli ’Kukka’, lapinporokoira-vahtimme. Tervehtii innokkaasti tallilla ollessaan, ja vähintään yhtä innokkaasti vie kintaasi piiloon paalin taa taikka levittää varustehuoneen roskiksen ympäri lattioita. Tuntien ajan yleensä tarhassa. Tykkää rapsutuksista, saa rapsutella jos uskaltaa:) Kuvassa pentuna.

Syntynyt 11/-12kukka