Tallin asukit

Hevoset ja ponit asustelevat vuonna 2011 rakennetussa valoisassa tallissa ja pihatoissa. Hevosten hoidosta vastaavat Riina (mm.hevosenhoitaja-tutkinto) ja Marko. Harjoittelijat ovat myös tervetulleita tallille, tarvitessasi paikkaa esim työharjoittelujaksolle kysy rohkeasti.

a

PONIT JA HEVOSET

Brandy III

Shetlanninponitamma, syntynyt -04, säkäkorkeus 102cm

suku; i:Haodo e:Sippran ei:Erik v.d. Achterdijkbrandynpää

ennätys: 2.58,1 m3.06,3brandy1-150x150

Ensimmäinen shettiksemme. Kiltti ja reipas monitoimiponi. Pienilläkin toimiva reipas työmyyrä tunneilla ja Roosan ratsuna, raviponi myös. Tällä on menty raveissa kärryillä ja montea, ratsastaen startattu koulukisoissa raviohjelmaa ja estekisoissa puomi- ja ristikkoluokkaa, sekä myös yhdet matkaratsastuskisat ja käyttöluokat takana. Myös mätsäreitä ja näyttelyitä käyty, rotunäyttelyistä 1. ja 2.palkinnot.

.

Lindåsens Indraindra

Shetlanninponitamma, syntynyt -02, säkäkorkeus 101cm

Suku; i:Ytterhalls Inferno e:Denise ei:Fredrik

Oikein kiltti hoidettava, ratsastaessa kiva ja yleensä reipas. Ajettukin on. Kantakirjattu Ipalkinnolla ja ABpalkittu jälkeläisistään.

Varsat; 2006 Kaunisrannan Invincible, 2007 Kaunisrannan Iines, 2009 Kaunisrannan Igor, 2010 Kaunisrannan Irwyn, 2011 Kaunisrannan Izmo

.

Prinz Starr

Shetlanninponiori, syntynyt 2013prinssi3

Suku; i:Oskar e:Gläntans Vitesse ei:Gläntans Fodge

’Prinssi’ on oikea söpöliini, tummanrautias varsa. Palkittiin näyttelyissä -13 Ipalkinnolla ja oli luokkavoittaja sekä championvarsa. Hieno ja reipas poitsu jolta löytyy luonnetta tuplasti kokoa enemmän:). Myytävänä jos sopiva koti löytyy.

prinz_starr1

 

 

Gläntans Vitesse

c

Shetlanninponitamma, syntynyt -05, säkäkorkeus 105,5cm.

suku; i:Gläntans Fodge e: Gläntans Dilba (Ipalk., diplom) ei: Gläntans Babar

‘Viki’ on tullut tallille 2012 keväällä. Hyvä hyppääjä ja kouluakin menee kiitettävästi, mutta tällä hetkellä ja varmaan pidempäänkin syrjässä muusta kuin kevyestä käyntityöskentelystä, viime kesänä laitumella loukattu jalka on oireillut uudelleen. Kiltti ja mahtavalla tukalla varustettu tamma.

Varsat; 2011 Ajoksen Ronja, 2013 Prinz Starr

 

 

d166PIENI.

Tiffany II

irlannincob-tamma, syntynyt -04, säkäkorkeus reilut 155cm

suku: tuntematon

‘Tupsu’ on ystävällinen, hienoliikkeinen, ja vaikkakin iso niin herkkä, kaunotar. Tupsun kanssa on käyty parit koulukisat, hypätäkin osaisi muttei ole paljoa menty vielä. Myös mätsäreissä ja näyttelyissä on tullut käytyä, 2.pr ja mätsäreistä mm.Bis-titteliä. Vain muutamilla ratsuna koska herkkänä luonteena vaatii tutustumisen uuden ratsastajan kanssa, ei siis perustunneilla mukana pahemmin. Kantavana Elmosta, varsaa odotellaan kesälle 2014.

Varsat; 2010 Riona Starr

 

RIMPPARiona Starr

Irlannincob-tamma, syntynyt -10

suku; i:The Green Hills Samuel (1pr) e:Tiffany II

Suloinen ja seurallinen, rauhallinen tytteli. Ensimmäinen oma kasvattini, Tupsun ensimmäinen varsa. Mätsäreissä ja näyttelyissä on vähän kuljettu, 2.pr ja mätsäreistä mm.Bis-titteliä. Ajo-opinnot meneillään, ja ratsuoppeja aloiteltu pikkuhiljaa. Kantavana Elmosta, varsaa odotellaan kesälle 2014.

 

 

 

Dream’s Tara

Irlannincob-tamma, syntynyt -06, säkäkorkeus reilut 150cm.

suku; i:The Green Hill’s Samuel (1pr.) e:Molly

Tara on hieno tamma, kiltti hoitaa, ratsastaessa vaiheessa jossa osaa testata, ei ole tunneilla mukana. ktk 2.pr. e P4200780

 

 

P4200790

 Varsa (Tiana Starr)

irlannincob-tamma, s.-14

Suku; i:Mavourneen Aindreas e: Dream’s Tara

Taran varsa. Kuvassa ylhäällä Taran kanssa ja oikealla yksin. Reipas pitkillä ja vankoilla koivilla varustettu suloistakin suloisempi hevosenalku:)

 

 

 

Mavourneen Aindreaselmo

Irlannincob-ori, syntynyt -10,

Suku; i:Tom (STER) e:Fantacy Olivia (1pr.)

Ihana pikkuori, tulevaisuuden sulhaskokelas omille tammoille, 2014 kesällä odottelemme omalle tallille Elmosta ekoja varsoja. Touhukas ja kiltti kaveri. Hyväksytty nuorena orina jalostukseen pariksi vuotta, siitä komistunut vielä ja haetaan jatkoa sitten:). Ajolenkeillä on välillä käyty ja ratsastuksen alkeitakin hallussa. Touhukas ja reipas kaveri jolla tukkaa ja karvoja piisaa:).

 

 

 

 

Rubyruby

Irlannicob tamma s.-06, säkäkorkeus noin 143cm

Suku; i:Son of Dick Smith Horse e:Lenny Daughter

Uusin tulokas. Englantilaista alkuperää oleva pieni kaunis ja kiltti rautias tamma. Opettelee lisää ratsuna kulkemista ja tulevaisuuden suunnitelmissa toki myös pieniä tupsujalkoja elmon kanssa.
ruby2

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rintsP8241269

Rints

Eestinhevosruuna, s.-08, säkäkorkeus vajaa 150cm

Suku; i:Rosso e:Elfi

Hauskan värinen hopeanmusta (hieman pullea? onkohan meillä joku muukin?..) ruuna. Noin heB-tasoinen ja hypätäkin osaa. Herkkä, kiltti ja ihana ratsastaa.

 

 

P4280635

 

Vipsi

Eestinhevosruuna, s.-04, säkäkorkeus reilut 145cm

Suku; i:Vihur e:Ella

Valkoinen sinisilmäinen komistus ’Vikke’ on kiltti hoitaa ja ratsastaa. Ratsastaessa voi olla joskus verkkaisempi astelija, joskus innostuukin, toimii pienillä avuilla ja kulkee kauniisti. Kiva maastossakin.

VIKKE

 

 

 

 

 

 

 

Rok

Eestinhevosruuna, s.-08, säkäkorkeus jotain 150cm

Suku; i: Rosso e:Raju

Keväällä 2014 tallille tullut aikalailla Viken värinen mutta hevosmaisempi ruuna.

 

P4200769

Jennyn Kevät

Suomenhevostamma, s.-11, säkäkorkeus nyt n.155cm

Suku; i:Jennyn Mörkö e:Sonja Keväton

Nuori suomenhevostamma. Perusratsastettu ja ajettu järkevä hevosenalku, kasvamassa tunneille ratsuksi ja ajelussa.


Gumtitypyhyppy

Russ-ponitamma, s.-04, säkäkorkeus 124cm

Suku; i: Juping e:Gumantika

Typy on kiltti ja reipas ponikaunotar. Osaa perusjutut ja hyppääkin hyvin. Myös ajettu, reipas ja mukava ajettavakin. Maastossakin reipas ja kiva. Kantakirjattu IIpalk.

 

 

 Primavera

NF-ponitamma.

lainassa tallilla. Menevä 16-v neito:)

Kuva tulossa..

 

 

YKSITYISET HEVOSET

Tallilla lisäksi muutamia yksityisiä hevosia. Tallipaikat täynnä. Alla pari jotka joskus/mahdollisesti lainassa tunneilla.

280

 

Kihi’

Suomenhevosruuna, kiltti ja rauhallinen iso kaveri, joskus lainassa tunneilla.

 

 

Hissun Lento

sh-ruuna, s.-97

Suku; i:Suikku e:Hissun Tyttö

Mahdollisesti joskus lainassa tunneilla.

 

P3020158-–-Kopio-–-Kopio

Katarina

Shetlanninponitamma

syntynyt -07, säkäkorkeus 99cm.

suku; i:Olympus e:Andorra ei:Dalton v.d. Voorstraat

 

 

 

 

MUUT ELÄIMET

 

JasmiinaP2130190-–-Kopio

eli ‘Jasu’, Pörröinen tallikissamme, rodultaan persialaista/maatiaiskissaa/norjalaista metsäkissaa ja mahdollisesti muutakin. Kesäisin loistava hiirikissa, talvisin viihtyy tallin lämpimässä usein päivisinkin (eipä tule varustehuoneelle hiiriä:). Tykkää silityksistä, ei suositella syliin ottamista etenkään pienille (voi raapaista jos ei pääse pois sylistä sillä sekunnilla kun haluaa tai purra jos yrität laittaa pois sylistä jos haluaisi vielä olla.. kiltti silitellä kuitenkin).

syntynyt -00.

 

Taavi Tiikeri

Pikkukakkosen Taavi Tiikerin mukaan nimetty uusi vahvistus hiirentorjuntajoukkoihin. Mustavalkoinen kissanpentu. Leikkisä ja vielä niin pieni, Varo tallaamasta ja saa leikittää.

 

 

Mikälie Voikukka

eli ’Kukka’, lapinporokoira-vahtimme. Tervehtii innokkaasti tallilla ollessaan, ja vähintään yhtä innokkaasti vie kintaasi piiloon paalin taa taikka levittää varustehuoneen roskiksen ympäri lattioita. Vielä juniori, kuvasta kyllä jo kasvanut. Tuntien ajan yleensä tarhassa. Tykkää rapsutuksista, saa rapsutella jos uskaltaa:)

Syntynyt 11/-12kukka